De sirene gaat. Klinkt als… Brandweer Twente! Ben jij ON FIRE? Brandweer Twente zoekt voor 12 kazernes collega’s die zich willen inzetten voor een veilig Twente. Word vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!  Zij zoeken enthousiaste en gedreven vrijwilligers voor de kazerne Enter.


Vooral mensen die overdag beschikbaar zijn om uit te rukken, nodigen wij van harte uit te solliciteren. Dat kan doordat je van je werkgever overdag weg mag voor een uitruk, of doordat je een werkrooster hebt waarbij je regelmatig overdag beschikbaar bent voor de brandweer. Hoe past Brandweer Twente in jouw leven?

Online informatiesessie
Ben jij ook ON FIRE? Op zaterdag 21 augustus 2021 organiseert Brandweer Twente een online informatiesessie voor belangstellenden. De sessie start om 10.00 uur en is live te volgen via het Facebookkanaal van Brandweer Twente. Tijdens deze sessie hoor je wat het brandweervak inhoudt en hoe de opleiding is opgebouwd. Meld je hier aan. Je kunt de informatiesessie ook op een later tijdstip terugkijken.

Interesse?
Wil jij maatschappelijk relevant zijn? Je als brandweervrijwilliger inzetten voor mens en dier in Twente? Laten we samen uitzoeken hoe we dat slim kunnen combineren met jouw studie of baan, jouw levensstijl en thuissituatie. Solliciteer via deze link en word ook vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland! Reageren kan tot maandag 6 september 2021.

 

Klik hier voor meer informatie over de functie