Werkgevers Kring Enter

Samen voor succes!

Werkgevers Kring Enter

Samen voor succes!

Werkgevers Kring Enter

Samen voor succes!

Werkgevers Kring Enter

Samen voor succes!

Werkgevers Kring Enter

Samen voor succes!

Collectieve inkoop

Energie

Werkgeverskring Enter heeft zich aangesloten bij een energie-inkoopcollectief van  tientallen Overijsselse ondernemersverenigingen. Hierdoor kunnen leden besparen op hun energiekosten en zo hun contributie (grotendeels) terugverdienen.

Contributie terugverdienen
Tientallen ondernemersverenigingen in Overijssel kopen gezamenlijk energie in. Werkgeverskring Enter heeft zich op 4 februari aangesloten bij dit inkoopcollectief. Dit betekent dat leden van de Werkgeverskring Enter vanaf nu ook kunnen profiteren van de voordelen en hun contributie (grotendeels) kunnen terugverdienen.

Besparingen
Door deze collectieve inkoop van gas en elektra kunnen ondernemers bijvoorbeeld al 20-30% besparen op de leveringskosten. Voor een onderneming met een verbruik van 100.000 kWh per jaar levert dit al snel een besparing van €1.500,- op de elektrakosten per jaar op! Voor grootverbruikers kan PM Energie aanvullende besparingen realiseren op meetdiensten en netwerkkosten. Daarnaast ondersteunt PM Energie ondernemers bij het verduurzamen van het energieverbruik, bijvoorbeeld middels verbruiksinzicht of advies zonnepanelen.

Onderscheidende werkwijze
De inkoopstrategie wordt bepaald door de Werkgroep Energie: enkele collega-ondernemers die zelf ook zijn aangesloten bij het collectief. De Werkgroep laat zich adviseren door de inkopers van PM Energie. Zo kunnen bedrijven vertrouwen op een weloverwogen inkoopstrategie, zonder dat zij daar zelf tijd aan hoeven te spenderen. Door gezamenlijk in te kopen kan PM Energie voor het collectief betere tarieven onderhandelen. Daarnaast worden ondernemers ontzorgd, zij hebben één aanspreekpunt voor alle vragen over energie en de Werkgroep zorgt steeds op zo gunstig mogelijke momenten voor nieuwe energiecontracten.

Benieuwd of u ook kunt besparen?
PM Energie voert graag een vrijblijvende besparingsberekening voor alle leden van de WKE uit. Wilt u ook weten wat u kunt besparen? Laat het ons weten via [email protected].