De WKE slippersessie is een terugkerend evenement waarbij de WKE-leden in een informele setting bij kunnen praten tijdens een gezellige borrel met barbecue.
Voor deze slippersessie hebben we een ontzettend gaaf thema gevonden om met zijn allen meer over te weten te komen: De opkomst en revolutie van Artificial Intelligence.

“Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de mogelijkheden en uitdagingen die de AI-revolutie met zich meebrengt?”

We hebben voor dit thema technologie-expert, innovator en professor Deborah Nas uitgenodigd.
Deborah staat bekend als vernieuwer in hart en nieren.
Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business.
Ze geeft je tijdens haar inspirerende presentatie verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing bestaande markten volledig op hun kop zet.

Tijdens een fascinerende presentatie zal Deborah je meenemen mee door het landschap van kunstmatige intelligentie en generatieve AI. Laat je inspireren en krijg inzicht in hoe kunstmatige intelligentie ons werk en leven nu al beïnvloedt en in de toekomst drastisch zal transformeren. Leer wat er vandaag al mogelijk is, wat we in de toekomst kunnen verwachten en wat de kansen en bedreigingen zijn die AI met zich meebrengt.

Datum: vrijdag 21 juni 2024
Tijd: inloop vanaf 15.30 uur, start om 16.00 uur
Locatie: Gasterij Het Middenplein in Enter

NB: de originele datum was vrijdag 5 juli maar omdat er in die week al meerdere bijeenkomsten van andere organisaties zijn, hebben we besloten de Slippersessie naar voren te halen. We hopen dat jullie allemaal kunnen komen op 21 juni!

Klik hier om u aan te melden.
(alleen voor WKE leden)