Om iedereen na de zomervakantie weer te inspireren, organiseert de WKE op vrijdag 22 september een nazomersessie met Jacco Vonhof en aansluitend een diner bij Gasterij Het Middenplein in Enter.

Jacco Vonhof is sinds 2018 de voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland. “Een ondernemer in hart en nieren” zo wordt hij getypeerd. Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen.

Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat Jacco Vonhof en zo handelt hij. Logisch want Vonhof is ook directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven. Dit bedrijf richtte hij in 1993 op. Inmiddels is Novon uitgegroeid tot een organisatie waar meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals in dienst zijn. En wist u dat in Enter ook een vestiging van Novon gevestigd is?

Jacco neemt ons mee in het afgelopen ondernemersjaar en speelt in op de actualiteiten. Wat heeft Prinsjesdag gebracht en hoe ziet hij de toekomst voor ondernemers? En in een veranderend politiek landschap: welke kansen kunnen de landelijke verkiezingen brengen? Dat en meer vertelt hij op vrijdag 22 september.

Aansluitend is er tijd om vragen te stellen en na te praten. De middag wordt afgesloten met een borrel en een gezamenlijk diner of BBQ (afhankelijk van het weer).

Datum: vrijdag 22 september
Tijd: van 15:30 (inloop) tot 19:00 uur 
Locatie: Gasterij Het Middenplein – Enter

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op: https://www.werkgeverskringenter.nl/events/nazomersessie-met-jacco-vonhof/