Op woensdagmiddag 15 november brengen we een bezoek aan Bleckmann Logistiek Centrum op het XL Park in Almelo.

 

 

Bleckmann is een logistieke dienstverlener van formaat in Europa. Het bedrijf dat 160 jaar geleden door Benjamin Bleckmann in Oldenzaal werd opgericht heeft ook eigen vestigingen in België, Groot-Brittannië en de VS.Het magazijn van Bleckmann bevindt zich op het XL Businesspark Twente in Almelo. Het nieuwe distributiecentrum van Bleckmann bevindt zich vlakbij, ook op het XL Businesspark en is bijzonder omdat de hal met herbruikbare materialen is gebouwd. Deze materialen zijn circulair zodat bij wijze van spreken elke schroef, elke dakplaat en elk kozijn moeten aan het eind van de gebruiksduur teruggenomen kunnen worden.

Gerwin Meulman, CFO van Bleckmann, verzorgt voor de WKE-leden een rondleiding bij dit vooruitstrevende en ambitieuze bedrijf.

Voorafgaand combineren we het nuttige met het aangename en is er bij Hofman Animal Care een korte algemene ledenvergadering en een lekkere lunch.
We vertrekken met eigen vervoer vanuit Enter naar Almelo.
Na het rondleiding en presentatie bij Bleckmann, is er bij hen nog een korte netwerkborrel.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://www.werkgeverskringenter.nl/events/bedrijfsbezoek-aan-bleckmann-logistiek-centrum/