Voor ondernemers, culturele en maatschappelijke instellingen in Overijssel stelt de provincie een mkb-voucher digitalisering beschikbaar. Daarmee ondersteunt de provincie ondernemers die zich voorbereiden op de toekomst. De voucher bedraagt maximaal 10.000 euro.


Onze economie en samenleving verandert in een rap tempo, voornamelijk door digitalisering. Het is steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn, want het biedt bijvoorbeeld veel kansen als de fysieke winkel op slot zit. Het brengt echter ook risico’s met zich mee, want gegevens beveiligen was nog nooit zo belangrijk. Deze voucher kan je helpen je kansen te benutten en risico’s in te dekken!

Voor wie?
De mkb-voucher is bedoeld voor alle ondernemers in het mkb, dus ook zzp’ers. Of je nu een bouwbedrijf hebt, agrariër of winkelier bent, of in de culturele sector actief bent.

Waar zet je de voucher voor in?
De voucher is bedoeld om stappen te zetten op het gebied van digitalisering en digitale veiligheid. Je kunt subsidie aanvragen voor het opstellen van een digitaliseringsplan en het uitvoeren van één of meer van de activiteiten uit het plan.

Meer informatie en aanvragen
Aanvragen kan vanaf maandag 9 mei 2022. De inschrijving sluit op 13 mei 2022 om 17.00 uur. Het betreft dus een korte aanvraagperiode!

De kans is groot dat er veel animo voor deze subsidie is. Mocht er te veel animo zijn, dan wordt er via de notaris geloot.

Meer informatie, alle voorwaarden en het digitale aanmeldformulier (vanaf 9 mei 2022) vind je via:

www.overijssel.nl/loket/subsidie/regionale-economie/mkb-voucher-digitalisering/

of download hier de digitale flyer.