Hoe staat uw organisatie ervoor als het gaat om duurzame mobiliteit? Waar kunt u nog stappen zetten? Waar kunt u kosten besparen? Hoe kunt u uw mobiliteitsbeleid goed inrichten ook na de coronacrisis? Met de mobiliteitsscan van Twente Mobiel wordt dit in één keer duidelijk.

 

Twente Mobiel heeft voor Twentse werkgevers met meer dan 25 medewerkers een mooi aanbod: een gratis mobiliteitsscan.

De mobiliteitsmakelaars helpen u in een paar simpele stappen:

  1. Vraag de gratis scan aan bij de mobiliteitsmakelaars [email protected]
  2. Wij voeren een Postcodeanalyse De enige inzet die we van u vragen is de postcodes (zonder huisnummer) van uw medewerkers aan te leveren. U krijgt dan een presentatie van wat mogelijk is. Omdat we met postcodes alleen niet weten hoe de afzonderlijke medewerkers reizen, maken we een overzicht op basis van postcodes en de gemiddelde verdeling van vervoerwijzen in Twente. Dat levert een prima praatstuk op als startpunt voor nieuw mobiliteitsbeleid. Lekker snel.
  3. Optioneel: Enquête onder uw werknemers. Wilt u meer weten? Dan kunnen we een enquête uitvoeren. Met een korte online vragenlijst vragen we uw medewerkers onder andere naar hun reisgedrag en motieven, mening over huidige voorzieningen. Ook vragen we hun naar draagvlak voor bepaalde maatregelen en brengen we in beeld hoeveel medewerkers op fietsbare afstand wonen en wat ze vinden van een bepaalde gedragsverandering.
  4. Mobiliteitsscan. Een online tool (evt. als Excel-bestand) die u als werkgever invult over de huidige faciliteiten en arbeidsvoorwaarden.

Het resultaat is een rapportage met een analyse en advies incl. mogelijke maatregelen. Wanneer u naar aanleiding van het advies aan de slag wilt gaan met maatregelen, zijn er ook nog enkele subsidiemogelijkheden.

Wilt u een gratis mobiliteitsadvies? Stuur dan een mail naar [email protected]