Op donderdagavond 13 juni organiseert VVD West Twente een informatieve bijeenkomst voor ondernemers uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden- Enter en Twenterand (en de leden van de VVD binnen het lokaal netwerk West Twente).

De bijeenkomst vindt plaats in Nijverdal en heeft als thema ‘Netcongestie en oplossingen daarvoor’. Het Nederlandse energienet raakt behoorlijk vol. Deze ontwikkeling noemen we ook wel netcongestie en dit heeft grote gevolgen voor de economische ontwikkeling binnen onze gemeente.

Tijdens de bijeenkomst zullen er interessante sprekers aan het woord komen, waaronder Johan Kabout, lector energietransitie aan Hogeschool Windesheim, en Hage de Vries en Peter Klein Heerenbrink van het Energie Expertisecentrum Flevoland. Deze experts zullen hun inzichten delen over de uitdagingen en mogelijke oplossingen met betrekking tot netcongestie.

Namens VNO-NCW Midden is de heer Chris Lorist, projectmanager en portefeuillehouder Energie&Circulair, aanwezig en namens Netbeheerder Enexis Ricardo Avila Soria. Op deze manier kunnen we kennis delen over de verstopping op het energienet, maar ook over de kansen die er voor ondernemers liggen. Daarnaast is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Datum: Donderdag 13 juni 2024
Tijd: 19:00 (inloop) – 22:00 uur
Locatie: Nijverdal

Aanmelden
Meld u aan voor 7 juni a.s. via: [email protected].
U ontvangt na uw aanmelding meer informatie over de locatie in Nijverdal; aanmelding is noodzakelijk voor toegang tot deze interessante avond.

Met vriendelijke groet,
VVD Wierden-Enter

Dianne Harberink-Elferink
fractievoorzitter