Deze uitnodiging plaatsen wij namens wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden.

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug is al jaren een publiekstrekker in onze regio. Onlangs is het Nationaal Park uitgebreid met het Twents Reggedal, waar de gemeente Wierden onderdeel van uitmaakt. Dat biedt kansen voor ondernemers uit onze gemeente.
Op woensdag 13 oktober 2021 organiseert de gemeente Wierden een inspirerende avond voor alle ondernemers in de gemeente.

Inspiratie-avond
De gemeente Wierden nodigt alle ondernemers uit voor een inspiratieavond, om samen op zoek te gaan naar mogelijkheden en kansen.

  • woensdag 13 oktober 2021
  • 19.30 – 22.30 uur
  • Het Anker (Wilhelminastraat 28 in Wierden)
  • Aanmelden: uiterlijk 8 oktober 2021  via www.wierden.nl/nationaalpark

Voor agrariërs wordt er overigens een aparte avond georganiseerd. Houd www.wierden.nl/nationaalpark in de gaten om op de hoogte te blijven.

Programma
Adri Ooms (programmamanager Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal) geeft een toelichting over de huidige status van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal. Rik Smienk van Marketing Oost zal vervolgens een presentatie houden over de kansen die er liggen voor ondernemers.

Daarna gaan we in kleine groepen met elkaar in gesprek. We leggen vragen aan u voor en spreken over uw ideeën. Tot slot is er alle tijd om te netwerken met de andere aanwezigen en om elkaar te inspireren. Ik ben benieuwd naar de kansen die u ziet voor uzelf en voor onze gemeente!

Tot slot
Ik hoop dat deze avond u en ons inspireert om nieuwe initiatieven te ontwikkelen, misschien wel in samenwerking met collega-ondernemers.  Laten we de kans grijpen om meer bezoekers – en dus ook potentiële klanten – naar onze gemeente te trekken.

Ik hoop u te zien op 13 oktober!

Met vriendelijke groeten,

Richard Kortenhoeven
Wethouder gemeente Wierden