Beste ondernemer in de gemeente Wierden-Enter,

2020 is bijna voorbij. Voor u, als ondernemer een heftig jaar!

Voor hen die Corona hebben gehad en misschien dierbaren zijn verloren nog heftiger. Er is één ding duidelijk, ook hier komen we als ondernemers weer overheen! Maar niet zonder slag of stoot.

De VVD Wierden-Enter begrijpt als geen ander wat deze periode ook financieel voor u betekent. Gelukkig heeft de overheid diverse maatregelen getroffen om de klap wat minder hard aan te laten komen, maar het blijft moeilijk.

Onze raads en schaduwfractieleden, veelal zelf ondernemer in uw gemeente, zetten zich momenteel al voor u in om de voorgenomen OZB-verhoging voor Niet-Woningen (ondernemers), van maar liefst 30% voor komend jaar én 30% voor 2022 tenminste te halveren. Het gemeentebestuur wil de tekorten vooral via de OZB voor ondernemers dekken. Het is voor ons onacceptabel om de gaten in de gemeentebegroting vooral over de rug van de ondernemers te willen dichten! In deze tijd zitten we echt niet te wachten op hogere lasten!

Wij willen graag met u (digitaal) in gesprek over wat u bezighoudt, waar uw behoefte ligt en waarin de gemeente u beter kan ondersteunen.

Daarom hebben we op de dag van de ondernemer, 20 november om 16:00 een uurtje gepland om hierover met u in gesprek te gaan. Doet u mee?

Het zou fijn zijn als u zich tevoren wilt aanmelden voor deelname via onderstaande mail: [email protected]

U kunt onderstaande QR code scannen en inloggen op de sessie via Zoom.