Op 15 november verzamelden de leden van de Werkgeverskring Enter zich bij Hofman Animal Care voor een inspirerende middag vol activiteiten.

De sfeer werd gezet met een heerlijke lunch, verzorgd door Bakkerij Van Otten, gevolgd door de Algemene Ledenvergadering. Tijdens de vergadering werden niet alleen de nieuwe leden verwelkomd, maar ook degenen die afscheid hebben genomen werden benoemd. Ook werden de in 2024 komende activiteiten vast genoemd, zodat iedereen deze data in de agenda kan reserveren. Financiële zaken werden transparant gepresenteerd en goedgekeurd door de kascommissie, wat getuigt van een goede financiële administratie.

Na de vergadering begaven de leden zich richting het XL Park voor een boeiend bedrijfsbezoek aan Bleckmann, de logistieke expert voor omnichannel merken. Bleckmann biedt oplossingen voor bedrijven van elke omvang en beheert het volledige logistieke proces van A tot Z.

Het bedrijfsbezoek werd geleid door Gerwin Meulman, CFO, die de ondernemers meenam op een indrukwekkende rondleiding door het immense magazijn van 60.000m2.
Met geautomatiseerde dozensluiters, inpakmachines en een volledig geautomatiseerd magazijn verwerkt Bleckmann jaarlijks meer dan 2500 containers. Het was een eye-opener voor alle aanwezige leden en ondernemers.
(tekst gaat verder onder filmpje)

 

Bleckmann, met een geschiedenis die teruggaat tot 1862, maakt beloftes waar en biedt oplossingen voor logistieke uitdagingen. Ze werken samen met gerenommeerde merken zoals Gymshark, Karl Lagerfeld, 4kraft, Vtech, Otrium, en meer.

De dag werd afgesloten met een presentatie, gevolgd door informeel samenzijn met hapjes en drankjes. De verzorging daarvan was in handen van Het Rheins. De WKE-leden keerden huiswaarts met nieuwe inzichten en een dieper begrip van de logistieke wereld, mede dankzij het gastvrije team van Bleckmann.

Het was een geslaagde bijeenkomst die niet alleen de banden tussen WKE-leden versterkte, maar ook waardevolle inzichten bood in de innovatieve wereld van logistiek en omnichannel merken.

Hans Hodes van StudioHOD maakte voor ons het prachtige bovenstaande filmpje.

Eén van de bestuursleden maakte ook nog wat foto’s: