De coronacrisis raakt ons allemaal en is voor ons allemaal nieuw. Als WKE willen wij u ondersteunen daar waar het kan. Om te peilen hoe het gaat met de leden neemt onze kartrekker Gerdi de Vries telefonisch contact op met alle leden, vraagt hoe het gaat en of wij vanuit de WKE nog iets zouden kunnen betekenen.

Hoe ondernemen in de coronacrisis?
Tijdens deze gesprekken hebben meerdere ondernemers aangegeven graag met collega-ondernemers in gesprek over hoe zij ondernemen in coronatijd. Deze tijd is tenslotte voor ons allemaal nieuw en wij merken dat veel ondernemers nog zoekende zijn naar een goede aanpak. Hoe gaan andere ondernemers bijvoorbeeld om met acquisitie tijdens deze coronaperiode? Hoe organiseren zij klantcontact en zijn er slimme oplossingen voor de werkvloer die wellicht ook in een ander bedrijf toe te passen zijn?

Om van elkaar te kunnen leren organiseren wij daarom een online kennissessie ‘ondernemen in coronatijd’. Tijdens deze online kennissessie kunt u met andere ondernemers sparren over een efficiënte aanpak en worden goede voorbeelden gedeeld.

De kennissessies staan gepland op woensdagavond 27 mei en donderdagavond 28 mei. U kunt kiezen voor één van beide avonden.

Aanmelden
Wilt u sparren met collega-ondernemers over ondernemen in coronatijd en leren van elkaar? Meld u dan nu aan via [email protected] en geef uw beschikbaarheid aan:

  • Woensdag 27 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur
  • Donderdag 28 mei van 19.30 uur tot 20.30 uur

Er kunnen maximaal 10 ondernemers per keer deelnemen. Na aanmelding ontvangt u een Outlookuitnodiging met de link voor de online kennissessie.
Mocht er meer animo zijn, dan prikken we nog een datum.

PS: In juni hopen wij weer een ‘live’ bijeenkomst te kunnen organiseren, uiteraard met inachtneming van alle regels en dus op 1,5 meter van elkaar. Wij houden u hiervan op de hoogte.