De afgelopen maand hebben wij drie nieuwe leden mogen verwelkomen.

 

Starline Oost – de heer R. Lutterop
Starline Oost is official dealer van Jacuzzi® en Starline; in binnen- en buitenland een begrip in de wereld van zwembaden, spa’s, sauna’s en verwante producten. Starline is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van prefab- en bouwkundige zwembaden, compleet en deskundig afgewerkt en voorzien van betrouwbare installaties. Daarnaast ontwerpen ze gehele projecten en realiseren deze, zowel privaat als openbaar.

 

Versteeg BV – de heer H. Biemans
Versteeg zijn professionals in glas & constructieve glasmontage met glasoplossingen in de ruimste zin van het woord. De  glasoplossingen zijn creatief, duurzaam en kwalitatief hoogstaand. Met hun jarenlange ervaring als glasgroothandel kennen zij de kneepjes van het vak als geen ander. Vele bedrijven, instanties, architecten maar ook particulieren weten Versteeg dan ook te vinden als het om inspirerende glasoplossingen gaat.

 

BHB Het Nieuwe Bouwen de heer B. Heerbaart
BHB Het Nieuwe Bouwen, bewust bouwen met oog voor duurzaamheid, milieu en kwaliteit.
De BHB-manier van bouwen is er niet een die standaard is. Wij staan voor ‘gezonde’ gebouwen met optimaal leefcomfort die gepaard gaat met een laag energieverbruik. De BHB-manier van bouwen is er niet een die standaard is. Wij staan voor ‘gezonde’ gebouwen met optimaal leefcomfort die gepaard gaat met een laag energieverbruik.