Beste ondernemer,

Novel-T, Provincie Overijssel en Blinklane hebben een innovatieprogramma ontwikkeld: Innovate Go. Dit is een unieke accelerator speciaal ontwikkeld voor het MKB in Overijssel, dus ook voor u.  Heeft u een businesscase die u versneld naar de markt wilt brengen? Lees dan verder. Namens de gemeente Wierden delen wij graag de informatie over dit innovatieprogramma met u.

Innovate GO in het kort
De accelerator Innovate GO is een programma voor mkb-bedrijven in Overijssel die hun gevalideerde businesscase versneld naar de markt willen brengen. In een hands-on programma van 18 weken werken deze bedrijven in teamverband aan het ontwikkelen en vermarkten van hun businesscase. Hierbij ontvangen zij de begeleiding, coaching en kennis die nodig is voor de eerste stappen richting de markt. Alle informatie over het programma vind u op novelt.com/innovatego. Innovate GO wordt mede mogelijk gemaakt door middelen vanuit de Regio Deal Twente en ontwikkeld in opdracht van Provincie Overijssel.

De beoogde startdatum van het programma is op 7 september 2020. In de eerste track is ruimte voor 10 bedrijven.
Aanstaande woensdag vindt een digitale informatiesessie plaats voor ondernemers over de inhoud van het programma, de planning, de selectiecriteria en de kosten voor deelname. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze sessie via novelt.com/innovatego.

Mocht u meer informatie nodig hebben, neem dan vooral contact met Bas Ramaker van de provincie Overijssel via – [email protected] of +31(0)6 33 31 63 37.