Beste ondernemers,

We bevinden ons in een rare tijd, die voor ons allemaal nieuw is. Een gezonde samenleving staat voorop bij alle keuzes die wij maken. Gezondheid is immers het allerbelangrijkste.
Het Corona virus heeft ook een groot effect op onze economie. Ook in onze gemeente Wierden, zeker na de maatregelen van zondag 15 maart. We gaan dan ook een moeilijke periode tegemoet.

Mochten er bij de ondernemers van de WKE vragen ontstaan dan kunt u ons altijd bereiken. Schroom niet om contact te leggen indien nodig.

Wethouder Richard Kortenhoeven – 06 55 19 12 83
Bestuur WKE via Gerdi de Vries – 06 53 25 03 51

Daarnaast hebben wij samen een overzicht gemaakt van de informatie rondom het Corona virus voor u als ondernemer. Dit overzicht vindt u op deze pagina.

Met vriendelijke groeten,

namens de gemeente Wierden,                                    namens de werkgeverskring Enter,
Richard Kortenhoeven                                                   Gerdi de Vries

Informatie coronavirus gemeente Wierden
Over de aanpak van het coronavirus worden landelijk en regionaal afspraken gemaakt. Het RIVM en de GGD zijn daarin leidend. Ondernemers kunnen op diverse websites, bijvoorbeeld de website van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) informatie vinden speciaal voor ondernemers. De instanties zijn alert en houden ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

We hebben de regelingen en websites voor ondernemers voor u op een rijtje gezet:

Waar kan ik als ondernemer terecht voor vragen?
Heeft u als ondernemer vragen die niet worden beantwoord op deze websites? Dan kunt u contact opnemen met het Kamer van Koophandel Adviesteam: 0800-2117. Hier kunt vragen stellen over voorraden, personeel, financiële impact en het aanvragen van werktijdverkorting. Dit gratis nummer is op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Ondernemers kunnen ook terecht op de website van KVK.