Bent u ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wilt u aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug! We vertellen u alles over ons programma tijdens onze webcast op 8 oktober. Houd van 16.00 tot 17.00 uur alvast vrij in uw agenda!

Family Next
In Family Next werken de provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven verder te helpen. We richten ons op Overijsselse familiebedrijven met minimaal vijf werknemers. Dit doen we onder meer met coaching en financiële ondersteuning.

Webcast 8 oktober 16.00 uur
Op 8 oktober praten we u graag bij tijdens onze webcast. Gedeputeerde Eddy van Hijum vertelt waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven neemt u mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van familiebedrijven en uiteraard schuift ook een ondernemer van een familiebedrijf aan. Natuurlijk vertellen we u ook wat het programma Family Next u te bieden heeft. Dit mag u als familiebedrijf dus niet missen! U vindt de link op 8 oktober via www.overijssel.nl/familynext

Contact
Wilt u nu al meer informatie over Family Next? Neem dan gerust contact op met één van de deelnemende organisaties bij u in de buurt:

MKB Deventer
[email protected]

tel. 0570-758021

Kennispoort Regio Zwolle
[email protected]

tel. 038-2022020

Ondernemend Twente
[email protected]

tel. 053-4849980