Kick-off van de Open Bedrijvendag Enter 2023

In juni 2023 wordt in Enter de 3e Open Bedrijvendag georganiseerd! Deze dag draait natuurlijk om de ondernemers, hun bedrijven en het open stellen hiervan aan het grotere publiek. Bij deze 3e editie is dit niet anders en hopen we dan ook zoveel mogelijk mensen aan te kunnen sluiten bij dit geweldige event.

Recent is de aankondiging eruit gegaan waarbij we iedereen op de hoogte hebben gebracht van de datum van het event en dat we weer volop aan de slag zijn hiermee. In het verlengde daarvan willen we jullie, als bedrijven, dan ook graag de formele uitnodiging sturen om weer deel te nemen. Deelname gaat dit keer ook wederom via sponsorpakketten van verschillende groottes, zodat iedereen die mee wil doen, ook mee kan doen!

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden en wat je hiervoor terug krijgt, willen wij jullie bij deze graag uitnodigen voor de officiële Kick-off van de Open Bedrijvendag Enter 2023. Deze vindt plaats op 22 september in de nieuwe lounge van Coulisse (Vonderweg 36), en begint om 19.00 uur. Het gaat hier ook absoluut over het inbrengen van jouw eigen ideeën. Of het nu gaat over hoe we bezoekers kunnen trekken, de aankleding kunnen doen of voor het avondfeest.. Alles is welkom, want we moeten het samen doen. Mocht je op voorhand al vragen of suggesties hebben, dan kan die via [email protected].

Mocht je iemand spreken die deze uitnodiging niet ontvangen heeft, maar wel graag mee wil doen? Nodig deze persoon dan vooral uit voor de Kick-off! Hier wordt een nieuwe, actuele lijst opgemaakt, welke we ook gaan gebruiken voor de nieuwsbrieven in aanloop naar het event.

We kijken er naar uit jullie allemaal te mogen verwelkomen op 22 september en er ook deze editie weer een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Open Bedrijvendag 2023

Datum

22 sep 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00

Locatie

Coulisse (nieuwe lounge)
Vonderweg 36, Enter
Organisatie Open Bedrijvendag 2023

Organisator

Organisatie Open Bedrijvendag 2023