Bijeenkomst opvolging binnen het familiebedrijf

Opvolging in het familiebedrijf is een complex proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Om u goed voor te bereiden organiseert de provincie Overijssel op 14 juni in samenwerking met Ondernemend Twente, MKB Deventer, Kennispoort Regio Zwolle en het lectoraat Familiebedrijven van hogeschool Windesheim een bijeenkomst over opvolging binnen het familiebedrijf.

Tijdens de bijeenkomst deelt een familiebedrijf haar ervaringen over de opvolging. Daarnaast vertellen experts vanuit hun vakgebied over wat er bij een opvolging komt kijken. Denk hierbij aan de fiscale en juridische zaken waarmee u als ondernemer te maken krijgt. Verder is er ruimte om persoonlijk in gesprek te gaan met deze experts en mede-ondernemers.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die reeds met opvolging bezig zijn of die zich hierop oriënteren.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur | inloop – netwerken
16.30 uur | start programma, onder leiding van Laurens Jan Stam
16.45 uur | panelgesprek met een familiebedrijf en experts waaronder een accountant/fiscalist, adviseur en lector familiebedrijven
17.30 uur | netwerken en napraten met experts – met buffet

Deelname aan de bijeenkomst is gratis voor ondernemers en hun opvolgers. We vragen u wel om u vooraf aan te melden.

Datum: dinsdag 14 juni

Tijd: 16.30 – 18.30 uur

Locatie: ’t Hof van Colmschate, Holterweg 104, 7429 AH Colmschate

Meld u hier vóór dinsdag 7 juni aan voor de bijeenkomst ‘Opvolging binnen het familiebedrijf’ > https://www.overijssel.nl/algemene-onderdelen/aanmelden-evenementen/aanmelden-ondernemersbijeenkomst-familiebedrijven

 

 

Over Family Next

In Family Next werken Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKBDeventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven uit Overijssel verder te helpen. Zij doen dat samen met en in opdracht van provincie Overijssel.

Datum

14 jun 2022
Expired!

Tijd

16:30 - 18:30

Locatie

’t Hof van Colmschate
Holterweg 104, 7429 AH Colmschate

Organisator

Provincie Overijssel
Meer informatie en aanmelden