Als ondernemer kijk je met open blik naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden, (export)kansen en andere markten voor je bedrijf. Heb je serieuze plannen voor groei of innovatie, zoek je financiering van een concreet project, kijk dan ook eens naar het enorme potentieel van Europese programma’s.

Er zijn substantiële subsidies beschikbaar voor bijvoorbeeld onderzoek, innovatie en experimenten. Of je sluit je aan bij een consortium dat in Europees verband aan een concrete opgave werkt.

Hoe dat werkt? Kom op woensdag 8 maart naar het Europacafé en je bent in korte tijd op de hoogte van de ongekende mogelijkheden van ‘Europa’. Bovenal zul je ervaren dat je deze route niet alleen hoeft af te leggen. Voor mkb-ondernemers in Oost-Nederland is veel kennis én praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld subsidieaanvragen beschikbaar.

“Doe mee. Ga de uitdaging aan om de wegen binnen de EU beter te leren kennen ” –
Eddy van Hijum,  gedeputeerde provincie Overijssel

Deze bedrijven gingen je voor.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het Europacafé en laat de organisatie weten of je concrete vragen, bepaalde verwachtingen of ideeën hebt. Waar mogelijk verwerken ze je input in het programma.

Deelname is kosteloos, mede dankzij subsidie van de Europa Unie.

Locatie en programma
De Gasfabriek
Zutphenseweg 9
7418 AJ  DEVENTER
Van 16.00 uur tot 18.00 uur

Think East Netherlands
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de partners van Think East Netherlands. Zij bundelen de krachten om Gelderland en Overijssel op Haagse en Europese podia te positioneren en ondersteunen mkb-bedrijven in beide provincies bij Europese samenwerkingen, subsidieaanvragen en innovatieprojecten.