Na vier succesvolle edities is er op dinsdag 18 juni opnieuw een Enterse Haringparty. De organisatie heeft inmiddels een mooi programma bedacht.

‘’We staan voor een lustrum editie, dus pakken we extra groot uit’’ aldus Paul Roetgering. Puck Zwoferink van Brasserie R-1854: “We hopen heel zakelijk Enter weer te mogen verwelkomen in onze tent naast het terras van Brasserie R-1854, onder het genot van heerlijke nieuwe haring en een lekker glaasje! Wij kijken er nu al naar uit. Het exacte programma van de middag en avond volgt binnenkort”.

Veiling vaatje nieuwe haring
De Enterse haringparty wordt een gezellige middag en avond met Enterse (en regionale) ondernemers. “Wij hopen dat weer veel ondernemers zich aanmelden, zodat we samen de hechte zakelijke betrokkenheid vieren met een mooi feest en de Enterse samenleving een handje kunnen helpen” aldus Chiel Bolscher.

Aanmelden goed doel
Ook dit jaar zal de opbrengst van veiling weer verdeeld worden onder meerdere maatschappelijke doelen uit Enter. Bij deze dan ook een oproep aan Enterse stichtingen, verenigingen of andere groepen om doelen en/of wensen aan te melden. Stuur een mail naar: [email protected].

Kaarten bestellen
Weet jij nu al dat jij voor jouw bedrijf kaarten wilt hebben? De kaarten kosten € 70,- excl. btw p.p. Bestel je kaarten bij Brasserie R-1854.
Bij voorkeur per mail aan: [email protected] onder vermelding van bedrijfsnaam, eigen naam en aantal. Of neem contact op met één van de organisatoren.