Het is alweer anderhalf jaar geleden dat we een fantastisch bedrag hebben opgehaald met EDlive: het Enters Doel Live. En dat onder andere met uw hulp!

In tijden van corona is het nu tijd om wat terug te doen. EDlive gaat twee mooie dagen organiseren om op gepaste wijze de Enterse bevolking te informeren, vermaken en muzikaal te ondersteunen. We zijn er in het bijzonder voor twee groepen: de ondernemers en de ouderen. Beide groepen hebben het niet makkelijk. Ondernemers moeten hun winkel sluiten en/of kampen met grote omzetverliezen, terwijl de ouderen thuis opgesloten zitten. Contact met de buitenwereld is nog nooit zo schaars geweest. Daarom halen we een weekend lang geld op voor alle 70+’ers in Enter, om ze later dit jaar een fantastische avond uit te kunnen geven. De ouderen van Enter gaan, zodra de situatie dit weer toelaat, één avond met z’n allen uit eten in de Enterse horeca. We hebben contact gehad met elke horecauitbater in Enter en ze omarmen dit plan volledig. Op één avond al onze ouderen aan een mooi en luxe diner. Op kosten van de Enternaren samen. Niet op die van de ondernemer, maar op kosten van de particulier.

Deze editie vragen we de Enterse ondernemer niet om geld. Sterker nog: we bieden u de mogelijkheid om tijdens EDlive 2020 volop in de belangstelling te staan, zonder dat het ook maar een cent hoeft te kosten. Want u hielp ons anderhalf jaar geleden, nu in tijden van corona is het onze beurt.

Bekijk het promotiefilmpje

Elke Enterse winkelier en/of ondernemer kan een weekend lang gratis adverteren op EDlive, wat hopelijk weer door duizenden Enternaren bekeken gaat worden. We zetten het hele weekend de boodschap ‘Koop en blijf in Enter’ centraal. Enter eerst. We maken de Enternaar bewust van het feit dat alles wat hij/zij nodig heeft, bij de Enterse winkeliers te vinden is. U krijgt als ondernemer gratis ‘zendtijd’ in de reclameblokken. Daarnaast is het vrijblijvend mogelijk om een EDlive actie op te zetten, waar we aandacht aan zullen besteden op onze website en in onze uitzendingen. Denk aan een gratis appeltaart bij een volle kar boodschappen, een gratis wasbeurt bij een volle benzinetank of een tweede artikel voor de halve prijs. Deze actie kan door EDlive worden gepromoot in onze reclameblokken en op een speciale actiepagina op de EDlive website.

Alle Enternaren worden opgeroepen om te doneren voor het ouderen-diner. Voor deze gulle Enternaren willen we graag wat terugdoen. Daarom vragen we de ondernemer wél om een donatie: niet in de vorm van geld, maar in de vorm van een fysiek goed, zoals een waardebon of boodschappentas. Alle Enternaren die doneren, maken kans op een prijs die door de ondernemers gesponsord is. Let wel: dit mág wel, maar hoeft niet. Aandacht tijdens EDlive 2020 krijgt elke aangemelde ondernemer sowieso.

Daarnaast wordt het weekend omlijst met op vrijdagavond de grote Enterse Online Noaberquiz en op zaterdagavond het allereerste Enterse Online Festival. Twee mooie evenementen die door Enternaren vanaf de woonkamer te spelen, volgen en bekijken zijn.

Een groot team van enthousiaste vrijwilligers is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen en we hopen dat u met ons mee doet. We vragen u daarom om het aanmeldformulier snel in te vullen via edlive.nl/ondernemers. Samen gaan we voor een mooie editie van EDlive 2020: Enter Eerst. Voor de ondernemers én voor de ouderen.