PM Energie faciliteert de collectieve inkoop voor leden van de Werkgeverskring Enter. Veel van die leden verdienen hun contributie terug door mee te doen met de collectieve inkoop van elektriciteit en gas. Voor grootverbruikers (bedrijven met een aansluiting > 3x80A) zijn er aanvullende besparingen mogelijk.

PM Energie heeft voor ons uitgezocht welke WKE-leden een grootverbruikaansluiting hebben. Deze bedrijven hebben allemaal via de WKE een bericht ontvangen, omdat zij aansluitingen een meetdienstcontract hebben afgesloten en hierop waarschijnlijk een (forse) besparing mogelijk is.

 

 

 

 

 

 

 

Wat is het geval?
Sinds kort heeft PM Energie op collectief niveau een meetdienstencontract met Fudura gesloten. Dit betekent dat PM Energie voor u een besparing kan realiseren op uw meterkosten zonder dat uw meter vervangen hoeft te worden!

De voordelen van het collectieve contract:

  • Lagere kosten, want de gemiddelde besparing is € 250,- per meter per jaar
  • Kosteloos beschikking over de meetdata
  • Online inzicht via een slimme energiemonitor

Wilt u ook profiteren van de collectieve voordelen? Stuur dan een recente maandfactuur van uw meetbedrijf naar Geert Douw van PM Energie naar [email protected].
Zij rekenen vervolgens vrijblijvend het voordeel voor u uit.

Vragen over deze mail of over het energiecollectief in het algemeen? Laat het ons gerust weten, we helpen u graag verder.