De provincie Overijssel heeft regelmatig verschillende subsidies voor het MKB. Welke interessante subsidieregelingen voor ondernemers zijn nu actueel?


MIT-haalbaarheidsprojecten Overijssel 2021

De wereld verandert. Ook in Overijssel zien we dat de opgaven van vandaag vragen om een nieuwe aanpak. Daarvoor is innovatie nodig. Door vernieuwing en verandering werken we aan de vraag van de toekomst. Wanneer u als MKB-ondernemer de economische risico’s in kaart wilt brengen van een innovatieproject dan kunt u een haalbaarheidsproject laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een beroep doen op de MIT-regeling.

Stimulering elektrische vrachtfiets

MKB-bedrijven gevestigd in Overijssel kunnen subsidie ontvangen voor aanschaf of lease van een elektrische vrachtfiets. Zo’n fiets is heel geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsmatig vervoer in de binnenstad. Of als duurzaam alternatief voor bestelbussen en auto’s, die rijden diesel of benzine.

Meer jongeren in het MKB – aanvraag tot 30 juni mogelijk

Ben je op zoek naar vers bloed in je onderneming en zou je graag een stagiaire op mbo-niveau, een BBL’er of juist een pas afgestudeerde hoger opgeleide willen inzetten voor een bepaalde opdracht? Maak dan gebruik van de regeling Jongeren in het MKB.

Naar het overzicht met regelingen