Overdracht werkzaamheden Henk van Triest
Henk van Triest is afgelopen 12 jaar met veel inzet en betrokkenheid het gezicht geweest voor de ondernemers van de gemeente Wierden. Hij heeft zijn werk altijd met veel enthousiasme gedaan en heeft daarmee een brug tussen de gemeente Wierden en de ondernemers/bedrijven gelegd.

Nu draagt hij het stokje over aan Madelène ter Laak en gaat hij binnen de gemeente Wierden aan de slag als beleidsmedewerker landschap en plattelandsontwikkeling.

Graag introduceren wij langs deze weg Madelène ter Laak bij u.

Even voorstellen
Ik ben Madelène ter Laak, geboren en getogen in Oldenzaal. Na mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit Twente, heb ik de afgelopen 25 jaar met veel plezier gewerkt als Senior Adviseur Regionale Economie, bij de Kamer van Koophandel Oost Nederland. In deze functie heb ik een groot Twents netwerk van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen opgebouwd, dat ik goed kan verbinden in mijn nieuwe uitdaging als beleidsmedewerker Economische Zaken, Recreatie & Toerisme en Bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Wierden. Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Voor al uw ondernemersvragen, gericht aan onze organisatie, kunt u contact opnemen met Madelène, zij is bereikbaar via ondernemersloket@wierden.nl of 0546 – 580838.